Eines per comunicar-nos al web

dijous, de juny 08, 2006

Classe amb Felipe Zayas

Ahir vam realitzar una sessió amb Felipe Zayas, un home que dedica bona part de la seua professió a l'aplicació de les TIC a l'ensenyament secundari. Per la seua experiència en aquest món de docents -us recorde que va formar part del grup pioner en la preparació de materials per a la reforma educativa, aquesta espiral que mai no es tanca-, les seues paraules ens van obrir una finestra més a la possibilitat que la xarxa ofereix per a la nostra tasca. Pràctic i desmitificador, Zayas ens va oferir dues noves propietats dels entorns virtuals: La Coctelera i Bloggia, sistemes també bastant intuïtius i, pel que sembla, amb més facilitats (?) per crear categories, temes, etc que el blogger. També vam conéixer netvibes, una pàgina d'inici amb un ventall de possibilitats més divers que el google. Us escric algunes adreces que vaig recollir de la sessió:
http://www.netvibes.com
http://www.lacoctelera.com
http://www.lacoctelera.com/vadeblogs
http://www.blogia.com

Ací teniu l'adreça del portal que Felipe Zayas s'ha creat:
http://www.fzayas.com/portal

I per acabar, un nom que cal tenir present:
Glòria Bordons

La setmana que ve acabem el curs. Esperem que aquest Bloc is Bloc reste com a punt de referència mentres decidim què volem ser quan siguem grans.

Temes

Blocs educatius en dansa

Sindicat d"edublocs

El Sindicat d'edublocs mostra les darreres actualitzacions dels edublocs enllaçats dalt. Els feeds són fornits per RSS Feed Digest.


Contacte

Contacte

Tic educativa

Eines per a blocs

Webquest / Caceres del tresor

Disseny web

els meus tags a del.iciou.us